marți, 12 ianuarie 2010

Consult Invest Grup - In vino veritas

In vino veritas – Adevărul este în vin. (Pliny)

 
              S.C. Consult Invest Grup S.R.L. a fost infiintat in anul 2000 in Iasi, Romania. Asociatul majoritar, domnul Mihai Anghel, un pasionat al vinurilor bune, si-a propus deschiderea unui magazin, atat fizic cat si virtual, care sa promoveze vinurile romanesti de calitate, mai ales pe cele ale micilor producatori, neuitand insa de vinurile din import, selectand o varietate de vinuri premium din Italia.


Servicii


             In cadrul firmei S.C. Consult Invest Grup oferim o serie de servicii, care completeaza obiectul nostru de activitate.
Pentru producatorii de vin care doresc sa isi faca cunoscute produsele si sa se promoveze ca brand le oferim posibilitatea de a fi in mediul online prin aparitia de bannere si articole publicitare pe 30+ site-uri partenere. Lista o puteti vedea aici. (un link care duce la o pagina unde sunt toate,insirate)Promovarea pentru producatorii de vin se poate realiza si prin organizarea de degustari, unde vom invita personalitati ale Iasului, pentru a incerca anumite soiuri de vin.

              De asemenea oferim consultanta fiscala si juridica prin firmele aflate in grupul Consult Invest, care au o experienta de 13 ani si specializari in servicii de contabilitate, audit financiar, consultanta fiscala si servicii de personal.


Un comentariu: